Pogledajte osvježeni Peugeot 5008

Nismo morali dugo čekati da iz Peugeota obavijeste kako su nakon 3008 odlučili osvježiti i veći 5008

Promjene idu u istom smjeru pa tako donose novosti identične onima na 3008. Sprijeda su to nova svjetla s novim LED potpisom te maska hladnjaka bez okvira, dok su straga svjetla također u LED tehnologiji, i to sa zatamnjenim pokrovom.

pogledajte osvježeni peugeot 5008

U kabini je najveća novost zadnja generacija i-Cockpit sučelja s 10-inčnim infotainmentom i 12,3-inčnom pločom s instrumentima. Također, glavne funkcije se sada podešavaju putem tzv. klavirskih tipki.

pogledajte osvježeni peugeot 5008

Bogatija je i oprema. Uz dostupnost Nappa kože tu su i night vision sustav, adaptivni tempomat sa stani/kreni funkcijom i sl. Na središnjoj konzoli, svi motori s unutarnjim izgaranjem opremljeni s automatskim mjenjačem, a odsada u serijskoj opremi imaju komandu za odabir načina vožnje koja omogućuje vozaču odabir između tri načina vožnje: Normal, Sport i Eco.

pogledajte osvježeni peugeot 5008

Četiri motora su u gami. Start u pokretačkom smislu čini maleni 1.2 trocilindraš sa 130 KS, a prati ga 1.6 benzinac sa 180 KS. U igri ostaju i dizelaši, 1.5 sa 130 KS i 2.0 sa 177 KS.

Cijene i detaljnije informacije bit će objavljene do kraja godine kada će prvi primjerci krenuti na put do prodajnih salona.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU