Policija uspješno rasvijetlila tri kaznena djela ”teške krađe” na području VitezaPoduzimajući intenzivne planske aktivnosti u borbi protiv kaznenih djela iz oblasti imovinskih delikata, policijski službenici Odjela kriminalističke policije, Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik i PS Vitez u suradnji s nadležnim Kantonalnim tužiteljstvom uspješno su rasvijetlili tri kaznena djela „Teške krađe“.

Naime, tijekom noći 21/22.08.2022.godine u PS Vitez je prijavljeno da su od strane NN izvršioca ili više njih izvršena tri kaznena djela „Teške krađe“, od kojih su dva djela izvršena u mjestu Nadioci, dok je jedno djelo izvršeno u ulici Kralja Tvrtka, općina Vitez. Navedena kaznena djela su izvršena provalama u obiteljske kuće vlasništvo P.B., M.J. i V.J., u kojima je izvršena premetačina stvari, kojom prilikom je ukradeno zlatnog i srebrenog nakita znatne materijalne vrijednosti, novac u vrijednosti oko 5.700 KM, kao i određeni kućanski predmeti. 

Navedenim aktivnostima, uključujući i operativni rad na terenu službenici policije su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetnih kaznenih djela A.S. rođen 1987. godine iz Travnika, koji je lišen slobode i predan nadležnom Kantonalnom tužiteljstvu na daljnje postupanje.

Važno je napomenuti da je određen dio ukradenih predmeta pronađen u putničkom motornom vozilu koji je koristio osumnjičeni te da su isti vraćeni vlasnicima.
www.vitez.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU