POSAO IZ SNOVA, A PLATA ASTRONOMSKA Prodavnica slatkiša traga za radnikom koji će testirati ukuse

Candy Funhouse, online prodavnica slatkiša sa sjedištem u Kanadi, zapošljava testera ukusa, prvog glavnog direktora za slatkiše na svijetu, sa platom od 100.000 dolara godišnje.

Dužnosti prvog glavnog testera za slatkiše uključuju testiranje ukusa više od 3.500 proizvoda mjesečno, davanje „pečata odobrenja CCO (Chief Candy Officer)“, vođenje „FUNhouse“ strategije slatkiša i vođenje sastanaka odbora za slatkiše, između ostalih odgovornosti, prenosi Chicago glasnik.

Uz to morate provesti najmanje pet godina u Sjevernoj Americi da biste se prijavili.

„Da li volite sve slatkiše i čokoladu? Da li ste strastveni prema poslasticama i istraživanju neobjavljenih i postojećih proizvoda? Ako jeste, ovo je savršnea pozicija za vas!“, piše u oglasu.

Nije potrebno prethodno iskustvo, kažu u kompaniji, ali pomaže da imate interesovanje za slatkiše, pop kulturu i medije. Posao je rad od kuće, ali glavni direktor slatkiša moraće da bude iz Toronta ili New Yorka.

Rok za prijavu je 31. august, i „pozicija dolazi sa opsežnim stomatološkim osiguranjem“.

BONUS VIDEO:

POSAO IZ SNOVA, A PLATA ASTRONOMSKA Prodavnica slatkiša traga za radnikom koji će testirati ukuse appeared first on Aloonline.ba.aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU