Posjeduju ono nešto, za njima se svi okreću: Najljepši znakovi Zodijaka

Ljepota jeste u oku posmatrača, ali kao i osobine i karakter, može biti predodređena horoskopskim znakom.

Zato, donosimo vam koja se tri znaka Zodijaka ističu po ljepoti od ostalih.

Vaga

Ovim znakom Zodijaka vlada planeta Venera i zbog njenog uticaja, Vage imaju najljepšu fizionomiju. Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak. Njihov najveći adut su im ispravljena leđa. Vode računa o eleganciji i da ostave utisak u svakoj prilici. Vage su vrlo prefinjene, otmjene, privlačne i zrače na svakom koraku.

Jarac

Ovaj znak Zodijaka spada među tri najljepša znaka i ima najzgodnije tijelo. Jarčevi, a posebno žene rođene u ovom znaku, imaju prepoznatljivu figuru pješčanog sata i istaknute obline. Lice im je izraženo, a oči velike i često zelene ili plave. Zahvaljujući mirnom pogledu i izraženim očima žene rođene u ovom znaku djeluju poput sanjara. Zaštitni znak im je osmjeh, ali i to što su uvijek dotjerane. Ističu se i dugim i lijepo oblikovanim nogama koje su i njihov najveći adut.

Škorpija

Škorpije imaju vrlo upečatljiva lica. Često zrače posebnim seksepilom, privlače punijim usnama, lijepom kosom i zavodljivim očima. Poput Vage, imaju elegantne pokrete, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i jakoj vilici. Oči su im velike i često hipnotišu, neobičnih nijansi. Imaju malo masniju kožu, a tijelo vitko, iako nemaju izražene mišiće. Njihovo najjače oružje je svakako prodoran pogled na koji niko ne može ostati ravnodušan, piše Superžena.b92.

novi.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU