Posljednja filmska sedmica u Mulitplexu “Ekran” Zenica

Nakon deset godina rada i preko 15 hiljada filmskih projekcija, pred nama je posljednja filmska sedmica u Multiplexu „Ekran“ Zenica.

Publika će u posljednjoj sedmici imati priliku da uživa u itekako bogatom filmskom programu. Naime, sa prikazivanjem počinje nova srbijanska hit komedija „Ekipa“, u kojoj glavne uloge ostvaruju Andrija Milošević, Rade Ćosić, Sergej Trifunović, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić i Anđela Jovanović, što je svakako razlog više da posjetimo kino.

Osim navedene komedije, na programu je i romantična komedija „Godina vjenčanja“ koja će nas upoznati sa Marom, bezbrižnom djevojkom koja ima želju da postane fotograf. Na Tinderu upoznaje momka po imenu Jake te s njim razvije neočekivanu vezu.Na programu je i film „Gospodarica zla 2“, kao i akcijski hit „Blizanci sa Will Smithom u glavnoj ulozi.

Informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU