-3.1 C
Sarajevo
Nedjelja, 5 veljače, 2023

Posljednja poruka oca sinovima

Internetom kruži fotografija nadgrobnog spomenika domaćina koji je odlučio da na ploču, gdje se inače piše “zahvalna porodica”, napiše sve što ga je mučilo za ovog života. Svu muku ovog svijeta sastavio je u nekoliko rečenica, otkrivši kakve je sinove odgojio, piše Kurir.

“Da sam odgajio dva kera branili bih kuću i mene celog života. Sina Janka školovao sam na fakultetu. Sina Jovana za TV tehničara. Placeve i zgrade sam im spremio. U sudu me osudili da sam poludeo i da se lišavam svih prava i prava glasanja. U bolnici su tražili da me pošalju u ludnicu Padinska Skela. Traže moju razrušenu i nedorađenu kuću. Mene izgone iz kuće u starački dom u Šabac, 48 puta dovodili su miliciju sa komšijama. Davili me noću. Napadali me sikirom, nožem, lopatom i pesnicama. Trovali me 10 puta”.

Fotografija je izazvala veliku pažnju, kao i nesretni čovjek. Evo šta su komentarisali neki na Facebooku: “Šteta što nema nastavak. Možda su mukicu i udavili pa nije stigao da dovrši”, “Izgleda da su mu došli glave”, “Porodične vrijednosti”…

  VIDEO Čudesna moć tupea: U salon je ušao proćelav, a iz njega izašao sa savršenom frizurom

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU