Posljednji retrogradni Merkur ove godine: Evo kako će uticati na vaš horoskopski znak

Retrogradni Merkur poznat je po tome što može izazvati izazove i probleme u područjima komunikacije, putovanja i tehnologije.

Prema portalu sensa.hr, evo kako bi mogao da utiče na različite horoskopske znakove:

Ovan

Retrogradni Merkur može dovesti do nesporazuma u komunikaciji, posebno s bliskim osobama. Mogli biste osjetiti frustraciju zbog otežane realizacije svojih ideja.

Bik

Finansijski planovi mogu biti pogođeni tokom ovog perioda. Važno je pažljivo pratiti troškove i izbjegavati velike finansijske odluke.

Blizanci

Kao da je Merkur vaša vladajuća planeta, retrogradni period može posebno biti izazovan. Povećava se mogućnost nesporazuma, naročito u komunikaciji s porodicom i partnerom.

Rak

Retrogradni Merkur može donijeti haos u vašem domu ili prijateljskim odnosima. Preporučljivo je izbjegavati bitne promene ili renoviranje u kući tokom ovog perioda.

Lav

Mogli biste osetiti poteškoće u izražavanju svojih ideja i mišljenja. Komunikacija na poslu može biti narušena, stoga budite oprezni u profesionalnim odnosima.

Djevica

Retrogradni Merkur može dovesti do poteškoća u svakodnevnoj rutini. Preporučuje se pažljivo planiranje i vođenje dnevnih obaveza.

Vaga

Odnosi s bližnjima mogu biti izazovni tokom ovog perioda. Važno je uložiti dodatan trud u komunikaciju kako biste izbegli nesporazume.

Škorpija

Retrogradni Merkur može donijeti poteškoće u komunikaciji s finansijama ili promjenama u finansijskim planovima. Bilo bi dobro provjeriti detalje prije donošenja važnih finansijskih odluka.

Strijelac

Komunikacija s partnerom ili bliskim prijateljima može biti problematična. Preporučuje se više slušanja i razumevanja kako biste izbjegli konflikte.

Jarac

Retrogradni Merkur može donijeti poteškoće u svakodnevnoj komunikaciji na poslu. Pazite na detalje i proverite sve informacije prije donošenja odluka.

Vodolija

Ovaj period može donijeti nesporazume s prijateljima ili unutar društvenih krugova. Budite oprezni u komunikaciji kako biste izbjegli konflikte.

Ribe

Retrogradni Merkur može uticati na vašu kreativnost i izražavanje. Pokušajte jasno da komunicirate svoje ideje kako biste izbjegli nesporazume.

BONUS VIDEO:

Posljednji retrogradni Merkur ove godine: Evo kako će uticati na vaš horoskopski znak appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU