POVEĆAJTE SVOJ ADRENALIN DO MAKSIMALNOG: Uživajte u nadolazećem VIKENDU i primite POKLON!

Igrajte automate Expanse Studios i uzmite svoju dozu besplatnih vrtnji!

Ako još uvijek razmišljate što ćete raditi nadolazeći vikend, imamo super ideju! Subota i nedjelja pred nama rezervirane su za promocije ADRENALINSKI VIKEND koji se odvija isključivo u MERIDIJAN!

Predstava donosi pregršt POKLON SPINOVAbori se za svoj dio.

Vi samo trebate uživati ​​u slot igrama popularnog pružatelja usluga Expanse Studios. Postavite ulog na 20 DINARA po okretaju i neka zabava počne.

Svako pobjedničko okretanje donosi vam određeni broj bodova koje koristite za napredovanje na ljestvici najbolje plasiranih igrača. Nagrade će osvojiti 20 najboljih na listi, a POBJEDNIK možete uživati ​​u ovoj vikend avanturi POKLON 500 SPINOVA na super popularnoj igrici Pinata Loca.

Ne propustite najluđu vikend zabavu, samo u Meridianu!

Da stvar bude bolja, od sada vas Meridian čeka EPSKI JACKPOT! Pitate se kako doći do tamo? Morate se zabaviti uz bilo koju igru ​​iz sekcije “slots” na sajtu meridianbet.rs! Džekpot je između 20 i 26 MILIONA DINARA!

Možda si ti naš sljedeći MILIJUNAŠ!

REGISTRACIJA U MERIDIJANU, a nekoliko trenutaka poslije PRIJAVE na svoj korisnički račun 6.000 dinara BONUS koje možete zamijeniti za automatske igre i sportske ulaznice.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU