Povodom Dana državnosti BiH / U Starom Gradu građanima dijeljene ruže u bojama zastave BiH

Građani Starog Grada, ali i brojni gosti koji borave u Sarajevu danas su bili iznenađeni i obradovani poklonima na ulicama Starog Grada – ružama u bojama zastave Bosne i Hercegovine i čestitkom općinskog načelnika Ibrahima Hadžibajrića povodom Dana državnosti BiH.

Ovim malim znakom pažnje prema građanima, upućena je poruka da je Država Bosna i Hercegovina najljepše i najvrijednije što imamo i sve dok ima onih koji ponosno slave 25. novembar i kojima je domovina u srcu, Bosna i Hercegovina će živjeti i trajati – saopćeno je iz Općine Stari Grad.

  • Dragi Bosanci i Hercegovci, u svoje lično ime i u ime Općine Stari Grad Sarajevo, upućujem Vam iskrene čestitke povodom Dana državnosti BiH, u nadi da ćemo i ubuduće raditi na jačanju naše domovine, međusobnom poštovanju, toleranciji i napretku. Sretan Dan državnosti Bosne i Hercegovine – stajalo je u čestitkama općinskog načelnika koje su danas dobili građani.

Ruže i čestitke danas su dijelile uposlenice Općine Stari Grad Sarajevo koje su imale prigodna obilježja države Bosne i Hercegovine. U Starom Gradu danas su postavljeni i transparenti sa čestitkom povodom Dana državnosti, a sva pravna i fizička lica pozvana su da istaknu državne zastave – navode iz te općine.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU