Utorak, 20 travnja, 2021

Povodom Dana Zenice Gradonačelnik darivao prvorođenu bebu

Povodom Dana Zenice Gradonačelnik darivao prvorođenu bebu

U povodu rođendana Grada Zenice, Gradonačelnik Fuad Kasumović darivao je prvorođenu beba u porodilištu Kantonalne bolnice.

Gradonačelnik Kasumović sa saradnicom Sumejom Mujkanović jutros je posjetio majku Merhunisu Đulan, koja je na svijet donijela zdravo žensko novorođenče, Daliju, tešku tri kilograma i 400 grama.

- Oglašavanje -

Ovo je, uz našu raniju redovnu praksu da darujemo sve bebe rođene na području Grada Zenice ideja moje saradnice Sumeje Mujkanović i sretan sam da smo jutros darivali ovu porodicu. Riječ je o mladim ljudima i drugom djetetu u porodici i nadam se da će u ovom vremenu bijele kuge, imati još djece“, kazao je Kasumović, iskoristivši priliku da čestita prinovu u porodici Đulan.

Beba Dalija darivana je sa 1.000 KM, majka Merhunisa, inače nezaposlena, buketom cvijeća, a posjeta je organizirana pod strogim epidemiološkim mjerama. (tekst: Alma Huskić)
Povodom Dana Zenice Gradonačelnik darivao prvorođenu bebu Povodom Dana Zenice Gradonačelnik darivao prvorođenu bebu Povodom Dana Zenice Gradonačelnik darivao prvorođenu bebu Povodom Dana Zenice Gradonačelnik darivao prvorođenu bebuIzvorni članak

0 0 Glas
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na tntportal.ba unutar preuzetog članka. Hvala.

- Oglašavanje -

IZDVAJAMO

0
Zanima nas vaše mišljenje, molim vas, komentirajte.x
()
x