Povratak u školu nikad lakši uz popuste sa BBI Visa karticama

Povratak u školu nikad lakši uz popuste sa BBI Visa karticamaBliži se početak nove školske godine, aBosna Bank International (BBI) je u saradnji sa Sarajevo Publishing i uz podršku kompanije Visaspremila odlične popuste za opremanje školaraca.

„Povratak u školu nikad nije bio lakši uz popuste na plaćanje BBI Visa karticama. Od 20. avgusta do 20. septembraili do utroška sredstava predviđenih za popuste, korisnici BBI Visa Classic, Kupovne, Gift ili Prepaid kartica će na svim maloprodajnim mjestima Sarajevo Publishinga u ulicama: Kulovića 19, Hamze Hume2 i Zelenih beretki 10 u Sarajevu, moći ostvariti popust od 20% na asortiman udžbenika izdavača Sarajevo Publishing, odnosno popust od 15% na cjelokupan školski asortiman. Dodatna pogodnost za korisnike BBI Visa Classic i BBI Visa kupovnih kartica je i plaćanje na rate“, saopćeno je iz Marketinga BBI banke. Minimalni iznos kupovine na koji će se obračunavati popusti iznosi 100KM, maksimalno do 1.500 KM.

Građani zainteresovani za BBI Visa kartice svoj zahtjev mogu ispuniti online na web stranici BBI banke i u roku od nekoliko dana svoju BBI Visa karticu preuzeti u najbližoj poslovnici BBI banke.

Sretan početak i mnogo uspjeha u novoj školskoj godini svim školarcima želi BBI banka.

povratak u školu nikad lakši uz popuste sa bbi visa karticama
povratak u školu nikad lakši uz popuste sa bbi visa karticama
spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU