21.6 C
Sarajevo
Petak, 1 srpnja, 2022

  Poziv za građane Novog Travnika

  Pozivaju se građani, udruge građana, ustanove, pravne i fizičke osobe i svi zainteresirani subjekti da se aktivno uključe u Javnu raspravu o Nacrtu Odluke o komunalnoj naknadi.

  Na svojoj XIX. redovitoj sjednici Općinsko Vijeće Novi Travnik razmatralo je Nacrt Odluke o komunalnoj naknadi na području Općine Novi Travnik i donijelo Zaključak o provedbi javne rasprave u cilju upoznavanje fizičkih i pravnih osoba općine o ovoj Odluci.

  Prijedloge,primjedbe, mišljenja i sugestije mogu se dostaviti u pismenoj formi do 3.12.2019 godine Službi za urbanizam,katastar i imovinsko-pravne poslove i Službi za komunalne djelatnosti,obnovi i stambene poslove Općine Novi Travnik,te usmeno na javnoj raspravi.

  Služba za za urbanizam,katastar i imovinsko-pravne poslove i Službi za komunalne djelatnosti,obnovi i stambene poslove Općine Novi Travnik organizira glavnu javnu raspravu u zgradi Općine Novi Travnik sala Općinskog Vijeća Novi Travnik,dana: 4.12.2019 godine sa početkom u 12,00 sati/srijeda/

  Nacrt Odluke o komunalnoj naknadi na području Općine Novi Travnik objavljen je na oglasnoj ploči i web stranici Općine Novi Travnik, kojeg možete pogledati na sljedećem linku: Nacrt Odluke o komunalnoj naknadi na području Općine Novi Travnik.

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Kako ovaj članak smatrate korisnim...

  Pratite nas na društvenim mrežama

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  MOŽDA VAS ZANIMA
  DRUGI UPRAVO ČITAJU