22 C
Sarajevo
Srijeda, 25 svibnja, 2022

  Poziv za javnu raspravu Tuzla RELOAD 2019.

  Regionalni program lokalne demokratije (ReLOaD), u partnerstvu sa Gradom  Tuzlom, objavio je Javni poziv za učešće u javnoj raspravi za odabir  tema u sklopu zajedničkog javnog poziva za projekte organizacija  civilnog društva na području grada Tuzla, u okviru Regionalnog programa  lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD)

  Obavještavaju se sve organizacije civilnog društva (OCD/NVO) koje  djeluju na području grada Tuzla da će se u četvrtak, 05.09.2019. godine  u 13,30 sati u Gradskoj upravi u Sali za sastanke (prizemlje) održati  zajednički sastanak predstavnika ReLOaD projekta (UNDP), Grada Tuzle i  predstavnika organizacija civilnog društva (OCD/NVO).

  Cilj sastanka je zajedničko razmatranje prioritetnih oblasti Grada Tuzle  u ReLOaD projektu za 2019. godinu definisanih kroz predložene tematske  oblasti i prezentacija drugog javnog poziva za 2019. godinu u okviru  Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD,  koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program  Ujedinjenih nacija (UNDP).

  Više informacija na linku:
  http://grad.tuzla.ba/wp-content/uploads/2019/09/Poziv-na-Javnu-raspravu-Tuzla-RELOAD-2019-1.pdf

  (TIP)

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Kako ovaj članak smatrate korisnim...

  Pratite nas na društvenim mrežama

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  Alem Sinanović
  Alem Sinanovićhttps://tntportal.ba
  Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
  DRUGI UPRAVO ČITAJU
  MOŽDA VAS ZANIMA