POZNATI NUMEROLOG OTKRIVA Da li nas i 2022. godine očekuje „crni“ avgust

Numerolog otkriva da ovaj mjesec neće donijeti dramatične promjene, ali upozorava i da nikako nije vrijeme da se opustite! Gledano kroz istoriju, mnoge loše stvari su se desile posljednjeg ljetnjeg mjeseca, uglavnom vezano za finansije, a da li nas ove 2022. godine opčekuje „crni“ avgust?

Saznajte kakva je numerološka prognoza za avgust 2022!

Osam (avgust je 8. mjesec u godini) može da se posmatra kao simbol beskonačnosti i ponavljanje raznih situacija, pa nije neobično što često određene probleme za koje smo vjerovali da smo riješili, iznova preživljavamo“, kaže ruski numerolog Vladimir Kuznjecov.

Ali, po njegovom mišljenju, ove 2022. godine avgust neće opravdati titulu „crnog“ mjeseca.

– Ove godine će posljednji ljetnji mjesec biti relativno neutralan. Neće biti većih nesreća koje su uzrokovane ljudskim faktorom niti tragedija koje će uzdrmati planetu. Ali ekonomske promjene su moguće – kaže.

Ovaj mjesec može da se podijeli na tri perioda: dva će biti nepovoljna za privredu, a jedan pozitivan.

Prvi potresi očekuju se od početka mjeseca do 10. avgusta. Drugi loš talas je od 26. avgusta do 1. septembra i biće vezani za finansije. Uticaće na svakog ponaosob, na nekog manje, a na nekog više. Međutim, po riječima numerologa, sredina mjeseca će u smislu novca biti prilično povoljna i pozitivna.

– Sredinom mjeseca desiće se ekonomski rast, najuspješniji period je od 16. do 21. avgusta. Ovo vrijeme je povoljno za finansije, za privredu. Ukoliko je ovo vaša djelatnost ili ste posredno povezani sa ovakvim poslovima, očekujete dobitak –  ističe numerolog

POZNATI NUMEROLOG OTKRIVA Da li nas i 2022. godine očekuje „crni“ avgust appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU