Poznato odakle je putnica koja je preminula u autobusu, ovo je mogući uzrok smrti – TNTportal.ba

Interventna spasilačka služba Mostar zaprimila je dojavu da se u rijeci Bregavi na lokalitetu Pitića brijeg, nedaleko od ulaza u Stolac, nalazi automobil Jeep Compas. Riječ je o vozilu u kojem su bili dvojica mladića čiji je nestanak prijavljen policiji u noći s 11. na 12.veljaču. Kako je za N1 rekao Zoran Vlaho, predsjednik ISS Mostar tim ISS se priprema za akciju.

Vozilo se navodno nalazi na lokaciji koja je udaljena sat vremena od mjesta gdje se ISS nalazi.

Mi smo dobili informaciju da je došlo do slijetanja vozila i da bi trebala tu biti dvojica mladića. Opremaju se momci da krenu u potragu. Velika je Bregava i vozilo se ne vidi. Procijenit će se teren, zaronit će se i ikada zarone imati više informacija, kazao je Vlaho za N1.

Podsjećamo, policijskoj stanici Stolac se u noći s 11. na 12. veljače u 00,45 sati obratila R.V. (1977) iz Vidovog polja i prijavila da je njezin sin M.V. (2004) bio u caffe baru u Stocu s F.S. te da je iza ponoći nedostupan na mobitel.

Oglas

poznato odakle je putnica koja je preminula u autobusu, ovo je mogući uzrok smrti – tntportal.ba

Oko 1 sat otac od F.S. i S.P. su pristupili u PS Stolac te dali informacije da je S.P. dao svoje vozilo M.V. i F.S. da odu u Vidovo polje nakon čega im se gubi svaki trag. Isti se ne javljaju na mobitel, a obilaskom grada i terena isti nisu primijećeni. U tijeku su sve potrebne mjere i radnje na pronalasku navedenih osoba, izvijestio je MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona

poznato odakle je putnica koja je preminula u autobusu, ovo je mogući uzrok smrti – tntportal.ba

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU