PREĐI I TI U TELEMACH TIM

Kompanija Telemach pripremila je odlične benefite unutar nove akcije EON paketa –  Pređi i ti u Telemach tim i gledaj TELEVIZIJU 12 MJESECI BESPLATNO U EON paketima!

Predstavljamo vam super ponudu EON paketa, uz doživljaj novog iskustva vrhunskog TV sadržaja na svim uređajima do 7 dana unazad, kao i  Video Klub sa 16.000 naslova uz nevjerovatne uslove koje je Telemach pripremio za nove i svoje postojeće korisnike.

Akcija BESPLATNA TELEVIZIJA 12 MJESECI važi za nove korisnike, koji se odluče za neki od EON paketa na period korištenja od 24 mjeseca, uz promotivno gledanje Arena Sport i PINK kanala 24 mjeseca.

Postojeći korisnici prelaskom na EON pakete mogu da uživaju u bogatijem sadržaju po cijeni paketa koji trenutno koriste narednih 6 ili 12 mjeseci, uz zadržavanje postojeće programske sheme 24 mjeseca (Osnovni ili Prošireni paket).

Uz EON pakete uživajte u raznovrsnom programskom sadržaju na N1, Pikaboo, Sport Klub i Arena Sport, HBO, Cinestar Premiere i Pink kanalima, nevjerovatnim brzinama interneta i besplatnim pozivima prema svim fiksnim mrežama u Bosni i Hercegovini.

UZ EON SVAKI TV POSTAJE SMART TV

Novi i postojeći korisnici koji se opredijele za EON Full Duo, EON Premium Duo, EON Full ili EON Premium paket dobijaju bez naknade revolucionalni EON Smart Box koji svaki TV pretvara u smart TV i pruža priliku da uživate u slici i zvuku visokog kvaliteta, naprednoj funkciji vraćanja TV sadržaja do 7 dana unazad, YouTube sadržajima, popularnim igricama koje možete igrati na svom TV uređaju, kao i bogatom EON Video klubu sa preko 16.000 atraktivnih naslova.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU