Predsednik Partizana: Pobede i porazi su trenutni, ali vera u proces i ono što radimo je trajna

Predsjednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović rekao je da se u klubu ništa nije promijenilo nakon dva poraza u ABA ligi.

Partizanovi ciljevi ostaju isti: trofeji u svim domaćim natjecanjima i što bolji plasman u Euroligu.

Ovo je sedma sezona otkako sam na čelu kluba. U tom razdoblju bilo je uspona i padova, a put do uspjeha nikad nije ravan. I pobjede i porazi su trenutni, a vjera u proces i ono što radimo je trajna. Da, sigurno je da nismo očekivali ove poraze, ali u sportu se to događa. Porazi od momčadi s daleko manjim budžetima i na papiru slabijih momčadi sigurno bole. Ali u sportu jednostavno dođe dan kada vam ništa ne ide od ruke iz raznih razloga. Nismo zabili do polovice studenog, sudbina je apsolutno u našim rukama i zato pozivam sve da ne budu preblagi na kritike i pohvale, već da vjeruju u našeg trenera i momčad i da ih bodre u svakom trenutkurekao je Mijailović u kratkoj izjavi za Mozzart Sport i dodao:

Željko i ekipa imaju puno povjerenje u ovu upravu i znamo da će biti sve bolji kako sezona bude odmicala, te da će biti najbolji u najvažnijem dijelu sezone. Nekoliko puta sam govorio o našim ciljevima ove sezone i to se nije promijenilo. Puno smo uložili u ovu sezonu, puno očekujemo od nje i ne bježimo od toga. Ne zaboravimo da je naš kapetan izvan momčadi zbog ozljede, te da je prije ozljede imao nekoliko za njega netipičnih utakmica. Svi znamo koliko Kevin Panther ima srce i koliko mu znače pobjede Partizana. Očekujemo da će se uskoro vratiti i da s njim momčad izgleda drugačije.

Predsjednik Partizana rekao je za minhenski Bayern…

Bayern je sjajna momčad, kao košarkaški klub raste iz godine u godinu i razvija se s ciljem dostizanja važnosti koju FC Bayern ima u europskom nogometu. Na dobrom su putu, imaju odličnog Pabla Lasa na klupi i bit će nam teško. S druge strane, imamo i dobru momčad, najboljeg europskog trenera svih vremena, tako da ćemo se boriti da ponovimo prošlosezonski rezultat kada smo dva puta pobijedili Bayern. Ono čemu se veselim je velika podrška naših navijača, koji su na prethodnoj utakmici u Michnenu bili puno glasniji, čak i brojniji od simpatizera domaće momčadi. Vjerujem da će tako biti i sada i da će navijači svojim ponašanjem i gromoglasnom podrškom ponovno zadiviti svijet košarke.zaključuje Mijailović za spomenuti portal.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU