Predsjednica Brdara svečano zatvorila “Napretkove lipanjske dane kulture 2024.”

Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara solenio je zatvorila “Napretkove lipanjske dane kulture 2024.” koje tradicionalno organizira HKD Napredak podružnica Bugojno. Na završnoj svečanosti, održanoj u okviru književno-poetske večeri i likovne izložbe “Bugojno – zauvijek u mom srcu”, predsjednica Bradara se obratila prisutnima prigodnim govorom, zatvarajući ovogodišnje dane kulture.

Prije početka programa, predsjednica Bradara je u pratnji predsjednice HKD Napredak Bugojno Dubravke Vukadin i njenih suradnika obišla prostorije Hrvatskog doma u Bugojnu. Tijekom obilaska, upoznala se s opsežnim radovima i investicijama koje su provedene u proteklom razdoblju, kao i onima koje su trenutno u tijeku. Tijekom “Napretkovih lipanjskih dana kulture” 2024. godine održano je nekoliko izložbi, uključujući retrospektivne izložbe Ivice Strujića-Struje i akademskog kipara Stipe Ledića, te izložbu i književnu večer “Bugojno – zauvijek u mom srcu”. Između ostalog, održana je i zdravstveno-edukativna tribina u suradnji s udruženjem DONNA Bugojno, gala koncert Zorice Kondža te promocija romana Božane Volić “Kraljičin izbor” i “Bosanski kod” u povodu 600 godina od rođenja kraljice Katarine Kosača.

predsjednica brdara svečano zatvorila "napretkove lipanjske dane kulture 2024."

Objava Predsjednica Bradara solenio zatvorila “Napretkove lipanjske dane kulture 2024.” pojavila se prvi puta na Radio Vitez.

Izvor: ( www.radiovitez.ba / TNTPortal.ba )

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU