6 C
Sarajevo
Utorak, 21 ožujka, 2023

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao s predstavnicima Vijeća mladih Federacije BiH – TNTPortal

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je danas u Sarajevu s predstavnicima Vijeća mladih Federacije BiH: generalnim tajnikom Nedimom Alibegovićem i projekt menadžerom Nikolom Kandićem.

Na sastanku je razgovarano o dosadašnjem radu, aktivnostima i planovima Vijeća mladih Federacije BiH, te o položaju mladih u Federaciji BiH.

Generalni tajnik Nedim Alibegović predstavio je aktivnosti Vijeća mladih Federacije BiH, te posebno istaknuo zalaganje za uspostavljanje Savjeta za mlade FBiH kao Zakonom o mladima prepoznatog mehanizma, s ciljem boljeg razumijevanja potreba i položaja mladih u Federaciji BiH i BiH.

„Savjet za mlade Federacije BiH zamišljen je kao međuresorno radno tijelo Vlade čiji je glavni zadatak koordinacija i usuglašavanje politike prema mladima i vršenje nadzora nad implementacijom Zakona o mladima“, kazao je generalni tajnik Alibegović.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara istaknuo je značaj funkcioniranja Vijeća mladih Federacije BiH koje svojim radom doprinosi rješavanju problema s kojima se mlada populacija susreće, kao i nužnost bolje implementacije Zakona o mladima, s ciljem stvaranja boljih životnih i radnih uvjeta za mlade u Federaciji BiH.

Izvorni članak

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU