Predsjednik Venecije: Caboclo ima ugovor, tko hoće neka zove odvjetnike

U srpskim medijima dolazak Brune Kobokla u Partizan nije upitan. Brazilski centar navodno je potpisao dvogodišnji ugovor s crno-bijelima, no situacija se u talijanskim medijima prikazuje potpuno drugačije.

Budući da je najavljeno da će Venice, s kojom Brazilac ima ugovor, tražiti odštetu između milijun i milijun i pol eura, sada je predsjednik kluba Federico Casarin pojasnio situaciju.

Situacija je ista kao prije mjesec dana kada je sve ovo počelo – Bruno Caboclo je pod ugovorom s Venecijom. Sve je u rukama odvjetnika, a svi koji žele dovesti Cabocla neka im se jave. Sada pričamo o Partizanu, sutra je to možda neki drugi klub. Ono što je bitno je da se ništa nije promijenilo u statusu igrača i kada bude promjena, obratit ćemo se javnostirekao je predsjednik talijanskog kluba.

Caboclo je nakon sezone u Ulmu potpisao dvogodišnji ugovor za Veneciju prema kojem je trebao zarađivati ​​800.000 eura po sezoni. U međuvremenu je dobio ponudu iz Eurolige pa je želio raskinuti ugovor i nije se ni pojavio na treninzima. Povezivali su ga s nekoliko klubova, uključujući Crvenu zvezdu i Partizan.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU