Predstavnici kompanija Frigošped d.o.o. i Kredo d.o.o. kod predsjedavajućeg Skupštine Zeničko-dobojskog kantona

Danas je Ćazim Huskić predsjedavajući Skupštine Zeničko-dobojskog kantona upriličio prijem za uspješne privrednike, Nedima Mehića predstavnika kompanije Frigošped d.o.o. Žepče i Edina Čaušević predstavnika kompanije Kredo d.o.o. Zenica.

Riječ je o privrednicima koji su u Zenici otvorili poslovnicu u podfrašiznoj mreži Mlinar caffe. Mlinar je kompanija koje je na tržištu u pekarskoj industriji i godišnje proizvede više od 170 milijuna proizvoda te ih plasira međunarodnim tržištima. Mlinar caffe u Zenici pored dobro poznatog asortimana pekarskih proizvoda nudi i mogućnost predaha u ugodnom ambijentu, a za najmlađe posjetioce tu je i poseban kutak.

Ovu priliku gosti su iskoristili da upoznaju predsjedavajućeg sa planovima i aktivnostima kompanija na čijem su čelu, te da izraze zadovoljstvo i zahvalnost predsjedavajućem Huskiću na prijemu koji je upriličio. Vlasnik kompanije Kredo d.o.o. Edin Čaušević je izrazio nadu da će građani Zenice prepoznati kvalitet iz asortimana koji nude.

Predsjedavajući Ćazim Huskić je izrazio zadovoljstvo posjetom, te gostima poželio sreću u daljem radu sa nadom da će poduzetnička ideja i inicijativa koju su predstavili biti proširena u svim lokalnim zajednicama na području Zeničko-dobojskog kantona.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU