Premiership će se zbog koronavirusa igrati bez publike? Danas sastanak odluke

Engleski mediji pišu kako bi se danas trebao održati sastanak predstavnik britanske vlade i nogometnog saveza Engleske na kojem će se raspravljati o igranju utakmica iz zatvorenih vrata.

Sastanak bi trebao biti održan oko podneva, a Liverpool Echo piše kako je velika šansa da će na njemu biti donesena odluka o igranju bez publike, prenosi Index.

Na sastanku bi se osim predstavnika dvaju navedenih tijela trebali pojaviti i predstavnici medija koji imaju prava na prijenos Premiershipa. Nije ovo prvi takav sastanak, ali BBC piše da će gotovo sigurno biti donesena odluka o igranju bez navijača.

Potvrde stižu sa svih strana

“David Maddock, dopisnih Mirrora na Twitteru je napisao kako je i on uvjeren da će engleske vlada inzistirati na tome da se nekoliko sljedećih kola odigra iza zatvorenih vrata.

Liverpoolu za osvajanje titule nedostaje još samo da osvoji šest bodova, a ako to bude u sljedeća dva kola velika je šansa da će Redsi naslov prvaka slaviti na praznom stadionu.

Brojne utakmice diljem Europe igraju se bez gledatelja, posebno u Italiji gdje je stanje najozbiljnije. U Velikoj Britaniji je umrla tek treća osoba dijagnosticirana kao oboljela od koronavirusa, ali čini se da će drastične mjere biti uvedene već od idućeg kola.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU