(VIDEO) PRIJAVITE SE I BUDITE DIO TRADICIJE/ ”Moje travničko viječanje” krajem marta na tvrđavi Stari grad

Ceremonija zajedničkog vjenčanja bit će održana 28. ožujka u srednjovjekovnoj tvrđavi Stari grad u Travniku, a parovi koji se odluče na ovaj korak imat će priliku iskoristiti brojne besplatne usluge i poklone, te uživati u društvu obitelji i prijatelja.

U okviru kulturno-zabavne i sportske manifestacije “Dan općine Travnik”, već petu godinu zaredom održavaju se zajednička vjenčanja pod nazivom “Moje travničko vjenčanje”, a prijaviti se mogu parovi iz cijele BiH.

  • Travnik je oduvijek bio mjesto susreta različitih civilizacijskih i religijskih tokova i neiscrpno vrelo života, ljudi i događaja. Iako jedinstven i poseban po mnogočemu, Travnik danas postaje i prepoznatljiva bh. destinacija za sklapanje brakova – kazala je glasnogovornica manifestacije Aldijana Dizdar.

Istaknula je da je “Travničko vjenčanje” prava prilika za one koji nisu ljubitelji tradicionalnih vjenčanja, kao i za one koji svoju ljubav žele krunisati na neobičan i nezaboravan način.

  • U proteklim godinama brojni parovi su izrekli svoje sudbonosno “da”, a Općina Travnik se pobrinula da u jednom od najljepših i najvažnijih dana u njihovom životu ne budu opterećeni razmišljanjem o temama i aktivnostima koje donosi sam čin vjenčanja – istaknula je Dizdar.

Svi parovi koji žele biti dio ceremonije “Moje travničko vjenčanje” mogu se prijaviti pozivom na broj telefona 030 501 917, te na e-maila [email protected].

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU