3.8 C
Sarajevo
Subota, 4 prosinca, 2021
Još

  Prijem za učesnike 16. Sportskih igara RVI Federacije BiH

  ()

  Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović upriličio je prijem za učesnike i osvajače medalja na 16. Sportskim igrama ratnih vojnih invalida Federacije BiH, koje su 13. i 14. jula održane u Zenici.

  Tokom prijema gradonačelnik Kasumović je naglasio da su ratni vojni invalidi najvažnija kategorija stanovništva u našoj zemlji, te da njima dugujemo zahvalnost za mir i slobodu koju uživamo. Izrazio je zadovoljstvo angažmanom i uspjehom koji su članovi Organizacije ratnih vojnih invalida Zenica postigli na sportskim igrama.

  Predsjednik Organizacije ratnih vojnih invalida Zenica, Almir Čamdžić je rekao da je 22 sportista iz ove ogranizacije učestvovalo u osam takmičarskih disciplina. Pet zlatnih, dvije srebrene i jedna bronzana medalja osvojene na 16. Sprotskim igrama RVI FBiH krasit će police zeničke organizacije RVI.

  Grad Zenica je za najistaknutije sportiste učesnike igara, članove Organizacije ratnih vojnih invalida Zenica osigurao po 100 KM.

  U ime Saveza ratnih vojnih invalida FBiH, predsjednik Skupštine Zakir Alispahić se zahvalio gradonačelniku Kasumoviću i Gradskoj upravi na podršci u organizaciji sportskih igara.

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO