5 C
Sarajevo
Petak, 2 prosinca, 2022

PROBUDITE STRAST I PREPUSTITE SE ČULIMA 5 zlatnih savjeta za se*s koji se nikad ne zaboravlja

Tantra nas uči da seks nije samo metoda postizanja fizičkog zadovoljstva nego mogućnost da pozitivnu seksualnu energiju kreativno iskoristimo i u drugim područjima života.

Tokom se*sualnog odnosa nalazimo se u intenzivnom stanju svijesti i podsvjesne koncentracije, a uz pomoć tantričkih rituala taj fokus i koncentraciju možemo prenijeti na ostatak svog života. Tantrički seks funkcioniše po principu osnaživanja se*sualne energije, stimulacije i kontrole, a ova kombinacija dovodi do maksimalnog fizičkog, ali i duhovnog zadovoljstva.

1. Pripremite prostor u kojem ćete voditi ljubav. Okružite se s puno ugodnih jastuka i mekane posteljine. Ukrasite prostor svijećama bez mirisa i neka one budu jedini izvor svjetla. Tantrički se*s u pravilu traje dugo, stoga možete pripremiti i malo osvježenje. Boca vode i narezano voće dat će vam potrebnu energiju, ali slobodno se možete osvježiti s hranom i pićem po vlastitoj želji.

2. Pripremite sebe – fizički, psihički i emocionalno. Iskustvu vođenja ljubavi pristupite otvorenog uma i srca, bez ustručavanja i srama, sa znatiželjom i zaigranošću. Možete se otuširati ili okupati sami ili s partnerom, ali pritom se suzdržavajte od dodira se*sualne prirode. Neka to bude prilika da se maksimalno opustite prije vođenja ljubavi.

LJUBAVNIK KAKVOG SVI ŽELE Ovaj znak zodijaka je ubjedljivo najbolji u seksu

3. Riješite se fizičke napetosti. Sjednite u udobni pripremljeni kutak za vođenje ljubavi, nasuprot partneru. Oboje se rastegnite kako biste se riješili napetosti u tijelu.

  Dnevni horoskop za 26.02.2022.

4. Zauzmite pozu. „Yab Yum“ tradicionalna je tantrička poza, vrlo intimna i pruža osjećaj bliskosti. Muškarac sjedi prekriženih nogu, a žena sjeda u njegovo krilo i obuhvaća ga svojim nogama. Na početku prakticiranja tantričkog se*sa u ovoj fazi možete osjećati veliko uzbuđenje zbog blizine vaše i partnerove intimne zone, ali nemojte se tome prepustiti, nego nastavite s pripremom.

5. Uspostavite neprekidan kontakt očima. Isprva ćete se osjećati neugodno jer bez obzira na intimnosti koje dijelimo, nismo skloni ovakvim „eksperimentima“. Ne postoji vremensko ograničenje za ovu fazu, stoga se gledajte u oči dokle god vam ne postane ugodno. Upravo je to nivo povezanosti koju morate postići za maksimalno zadovoljstvo, a kontakt očima ne prekidajte tijekom svih rituala i tokom vođenja ljubavi.

BONUS VIDEO:

The post PROBUDITE STRAST I PREPUSTITE SE ČULIMA 5 zlatnih savjeta za se*s koji se nikad ne zaboravlja appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU