Profil Udruge “Osmica” je ponovno aktivan, evo što su poručili

Profil Udruge Osmica je ugašen prije par dana, no članovi Udruge su odlučili nastaviti promicati važnost prošlosti i ne odustati od svog cilja. Ponovno su aktivirali profil a evo i kako:

“Nakon što nam je fb profil udruge suspendiran 14.02. bez ikakvih upozorenja i objašnjenja kreirali smo novi ali ovoga puta registriran preko ID broja udruge kako bi smo imali bolju zaštitu od eventualnih neutemeljenih prijava. Ne namjeravamo ništa komentirati vezano za razloge gašenja fb profila ali smo odlučili biti glasniji i aktivniji u širenju pozitivnih priča sa “OSMICE”.

Svrha postojanja udruge je isključivo čuvanje sjećanja na djecu žrtve rata s ciljem da se ne ponovi više nikada i nikome. Ovim putem se želimo zahvaliti svima na podršci a posebna zahvala Ivi Stanić koja nam je pomogla oko registracije novog fb profila kao i savjetima za buduće vođenje fb stranice.

Sve objave koje su bile na starom fb profilu možete naći na našoj stranici www.osmica.ba koje ćemo postepeno ponovo objavljivati. Nadamo se da ćemo uskoro vratiti sve pratitelje koje smo imali a želja nam je da svojim budućim aktivnostima broj pratitelja bude što već- napisali su iz Udruge Osmica Vitez.”

www.radiovitez.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU