Proljetnom biciklijadom u subotu otvaranje biciklističke sezone u Vitezu

Deseta po redu proljetna biciklijada bit će održana u subotu, 23. aprila u Vitezu.

Iz Biciklističkog kluba Vitez pozivaju sve ljubitelje biciklizma da uzmu učešće u rekreativnoj vožnji na ruti biciklističke staze “Ćirinom prugom” na relaciji Vitez – Lašva – Vitez.

proljetnom biciklijadom u subotu otvaranje biciklističke sezone u vitezu
proljetnom biciklijadom u subotu otvaranje biciklističke sezone u vitezu

Kako je istaknuo predsjednik Biciklističkog kluba Vitez Slobodan Brkić ovogodišnja biciklistička tura predstavlja prvu testnu vožnju stazom stare pruge.

 “Proljetna biciklijada je tradicionalna biciklistička vožnja koja se organizira od samog osnivanja kluba, a koja je prethodnih godina održavana u gradskoj zoni, međutim ove godine želja nam je da se među prvima provozamo novom biciklističkom stazom koja sasvim sigurni nudi jedan drukčiji doživljaj naše Srednje Bosne”, kazao je Brkić.

Direktor Turističkog ureda Turističke zajednice SBK/KSB Miroslav Matošević je naglasio da je najavljena biciklistička vožnja pravi pokazatelj s kolikim nestrpljenjem zapravo svi ljubitelji biciklizma iščekuju završetak radova na uređenju biciklističke staze.

 “Nastojimo iskoristiti pogodne vremenske uslove i što prije osposobiti kompletnu biciklističku stazu stare pruge, stoga pretpostavljam da će se naši prvi biciklisti imati priliku na stazi susresti sa vrijednim radnicima koji užurbano rade na završnim aktivnostima uređenja staze”, kazao je Matošević.

Svi oni koji žele uzeti učešće u promotivnoj biciklističkoj vožnji ” Ćirinom prugom” mogu se pridružiti članovoma Biciklističkog kluba Vitez na startnom mjestu ispred caffe-a Kaktus u Vitezu sa početkom u 12:30 sati.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU