Pronađen muškarac koji je prije 30 godina nestao s dubrovačkog područja

DuList doznaje da je obitelj obaviještena o Marčinkovu pronalasku i potvrdi identiteta.

Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj je došla potvrda međunarodnih institucija da je pronađen muškarac za kojim se traga već 30 godina.

Prije 30 godina nestao je iz Čepikuća pomorac Petar Marčinko. Nakon tri desetljeća pronađen je u Španjolskoj. Vijest je stigla iz međunarodnih institucija u PU dubrovačko-neretvansku. Surađivali su otkako su se misteriozno pojavili dokumenti na njegovo ime u Policijskoj postaji Ston.

Iz Policijske uprave su za DuList potvrdili da su zaprimili službene dokumente preko Veleposlanstva Hrvatske u Španjolskoj i da je potrebno utvrditi Marčinkov identitet, kao i vjerodostojnost dokumenata.

DuList doznaje da je obitelj obaviještena o Marčinkovu pronalasku i potvrdi identiteta. Bit će izbrisan iz evidencije nestalih osoba. Još je nepoznato zašto se 30 godina nije javio obitelji i zašto se nije vratio doma.

Petar se kao 39-godišnjak u travnju 1992. iskrcao s broda Dubrovnik u španjolskom Gijonu i od onda mu nema traga. Mještani su za DuList sredinom prosinca kazali o njemu sve najbolje i da se svi nadaju da će biti pronađen živ.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU