PROŠIRUJU SVOJU PONUDU MOBILNOSTI Evo koliko će koštati prvi elektirčni bicikl marke Citroen

Nakon što je uspješno investirao u segment električnih automobila za vožnju bez vozačke dozvole sa svojim malim modelom AMI, Citroen proširuje svoju ponudu mobilnosti integracijom prvog asortimana električnih bicikala.

Dok novi oblici mobilnosti imaju rast, mnogi proizvođači automobila ulaze u segment električnih bicikala. Nakon BMW-a, Harley-Davidsona i njegovog brenda Serial 1, pa čak i Porschea, koji je nedavno najavio lansiranje sopstvene palete, došao je red na Citroen da ponudi prvu paletu električnih bicikala.

Lansirani u junu i plasirani na tržište pod brendom Citroen Electric Bikes, Citroenovi električni bicikli su trenutno fokusirani na segment urbanih modela, koji predstavljaju najveći dio prodaje u Francuskoj.

– U narednim mjesecima bi trebalo da uslijede i drugi modeli, uključujući bicikle na sklapanje – navodi proizvođač u saopštenju.

Prvo lansiran u Austriji, Švajcarskoj i Njemačkoj, Citroenov asortiman postepeno stiže u Francusku. Boulanger je prvi trgovački sajt koji prodaje modele brenda.

Trenutno je ponuđen samo jedan model. Kombinujući bateriju od 360 Wh smještenu ispod gepeka sa motorom od 250 W integrisanim u glavčinu zadnjeg točka, Citroen City najavljuje do 45 kilometara autonomije.

Sa točkovima od 28 inča, mjenjačem sa šest brzina, kočnicama i krutom viljuškom, ovaj električni bicikl osnovnog nivoa prodaje se za manje od 1.000 evra na Boulangerovoj web stranici.

BONUS VIDEO:

PROŠIRUJU SVOJU PONUDU MOBILNOSTI Evo koliko će koštati prvi elektirčni bicikl marke Citroen appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU