17.7 C
Sarajevo
Četvrtak, 18 kolovoza, 2022

Provjeravali instalacije, pronašli tijelo: Starac u stanu ležao mrtav pet godina?

Tijelo J. B. (90) pronađeno je u njegovom stanu u centru Beograda, kada su komšije s radnicima htjeli da provjere sigurnost instalacija u cijeloj zgradi.

Kako pišu srbijanski mediji, tijelo je bilo u fazi raspadanja. Prema prvim informacijama, čovjek je preminuo prije najmanje dvije, a možda čak i prije pet godina!

– Čovjek je bio samotnjak, slabo smo ga viđali. Sigurno su prošle dvije-tri godine od kada sam ga posljednji put sreo, a bili smo najbliže komšije. Koliko znam, bio je u nekoj vrsti sukoba s rodbinom – rekao je jedan od stanara koji je zajedno s komšijama pozvao policiju, kako bi otvorili stan i omogućili radnicima da provjere električne instalacije.

Neke komšije su ispričale da ga nisu vidjele čak pet godina, ali nisu ni pomislili na najgore, posebno jer se u zgradi nije osjećao karakterističan neprijatan miris. Kako se saznaje, sve ukazuje da je riječ o prirodnoj smrti.

Poslije odlaska ekipa Hitne pomoći i policije stan je zapečaćen.

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Alem Sinanović
Alem Sinanovićhttps://tntportal.ba
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
MOŽDA VAS ZANIMA
ANKETA
Da li izlazite na izbore u BiH?
DRUGI UPRAVO ČITAJU