Prvak NBA lige izjasnio se o statusu Bjelice

prvak nba lige izjasnio se o statusu bjeliceprvak nba lige izjasnio se o statusu bjelice

Srpski košarkaš Nemanja Bejlica prije nekoliko dana osvojila je šampionski prsten s Golden Stateom. Veliko je pitanje hoće li ostati u San Franciscu, jer mu je istekao ugovor s klubom.

Generalni direktor NBA prvaka Golden Statea Bob Myers rekao je da će dati sve od sebe da zadrži igrače kojima je istekao ugovor,

– Neograničeni broj slobodnih igrača je izvan naše kontrole. Nadam se da će nam igrači dati priliku da odgovorimo na ponude drugih klubova. Ne moraju, ništa nam nisu dužni. Ali kada stvorite pobjedničku momčad i dobru kemiju u svlačionici, trebali biste barem dobiti priliku biti konkurentni. Naš cilj i nada je pokušati zadržati cijelu momčad iz prošle sezone. Svi su bili dobri na svoj način i popunili sva mjesta koja su nam bila potrebna. Većina momaka koji su sada slobodni imali su svoje velike trenutke tijekom finala, što znači da su nam jako važni rekao je Myres.

Nemanja Bjelica je prošle sezone za 16 minuta provedenih na parketu u prosjeku bilježio 6,1 poen, 4,1 skok i 2,2 asistencije.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU