PRVI PUT NAKON OTKAZA: Zvonimir Boban žestoko opleo po upravi Milana!

Zvonimir Boban više nije član uprave Milana. On je i zvanično dobio otkaz.

U međuvremenu, nekadašnji igrač i legenda „rosonera“ iznio je niz teških optužbi na račun Ivana Gazidis navodeći da je sve vrijeme radio iza leđa njemu i Paolu Maldiniju.

–Nisam znao da u klubu vlada diktatura nalik onoj u Sjevernoj Koreji. Moj intervju za Gazetu bio je pravno besprijekoran i stigao je kao odgovor na mnoga pitanja, u namjeri da se bavim temama koje su u Milanu ostale bez objašnjenja, rekao je Boban za „Il Đornale“.

On se potom dotakao pitanja u vezi budućeg trenera Milana Ralfa Rangnika.

–Gazidis se dogovorio sa Rangnikom još u decembru. Ralfu mogu da poželim svu sreću ovog sveta, ali su čelnici Milana mogli makar da mi kažu šta su uradili. Zaslužio sam da budem bar informisan o planovima. Ako je već utanačeno da Rangnik preuzme uloge i trenera i sportskog direktora od naredne sezone, da bude ono što je predstavljao ser Aleks Ferguson u Mančester Unitedu, onda su Stefanu Pioliju odbrojani dani, iskren je hrvatski stručnjak.

Za kraj, Boban je otkrio da je Ivan Gazidis najveći krivac što u Milan u januaru nisu stigla adekvatna pojačanja.

– Gazidis je sprečio neka januarska pojačanja, pod obrazloženjem da ne možemo da dovodimo igrače bez saglasnosti novog trenera, zaključio je sada vec bivši funkcioner „rosonera“.

Zvonimir Boban će tužiti Milan jer je dobio otkaz nakon samo devet mjeseci. On je potpisao ugovor sa klubom na tri godine.

Njegovim putem krenuće i Paolo Maldini koji se već danima nije pojavio u trening centru italijanskog giganta.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU