PUN MJESEC IM DONOSI VELIKE PROMJENE Ova tri znaka čeka sudbinski preokret

Februar 2024. je mjesec jake energije, jer nas pored konjunkcije Plutona, Marsa i Venere očekuje pun mjesec u Djevici sa trigonom sa Jupiterom.

Dok će neki imati posebnu sreću u ljubavi, druge čekaju sudbinski preokreti. Da li je vaš znak Zodijaka među njima?

Blizanci

Vaš horoskopski znak će doživjeti pravu metamorfozu u najvažnijoj oblasti života: porodici i nekretninama. Stvar je u tome što se pun mjesec u Djevici javlja u vašem stambenom sektoru, a u dubljem smislu je odgovoran za „temelje“. Sada možete shvatiti da je vrijeme da promijenite temelje i stubove svog života. Vjerovatno je da događaj punog mjeseca može donijeti važnu odluku u porodici: kupovinu ili prodaju kuće, brak ili razvod.

Djevica

Pun mjesec se javlja u vašem znaku, što znači da možete potpuno promijeniti svoju sudbinu. Na primjer, ovo može biti povezano sa vezama ili poslom. Stvar je u tome što će dispozicija punog mjeseca biti u vašoj kući veza, a kroz razgovor sa drugom osobom ćete donijeti odluku. Nekim Djevicama događaj može doneti ozbiljnu zdravstvenu situaciju – pregled i dijagnozu.

Strijelac

Pun mjesec će biti u vašem sektoru postignuća, što znači da možete dostići prekretnicu u svojoj karijeri ili društvenoj sferi. Na primjer, možda ćete dobiti novu titulu ili ćete biti postavljeni za šefa. Pored toga, vaš status se može promijeniti zbog razvoda ili braka.

BONUS VIDEO:

PUN MJESEC IM DONOSI VELIKE PROMJENE Ova tri znaka čeka sudbinski preokret appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU