Rade Bogdanović usporedio je Pixijevu zaradu s Dalićem i našim izbornicima u drugim sportovima

Veliku buru podigao je intervju Nemanje Vidića za “NIN”, u kojem je govorio o plaći izbornika reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Pixija, nakon čega je uslijedio odgovor, u kojem se ne govori o kojem iznosu.

O tome je u gostovanju na televiziji “N1” govorio poznati nogometni analitičar Rade Bogdanović, koji je često plijenio pažnju otvorenim izjavama o srpskom nogometu.

Usporedio je plaću našeg izbornika s onom Zlatka Dalića koji je s hrvatskom reprezentacijom osvojio drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018., kao i treće na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Sutra kad Pixie ode i dođe netko drugi – tražit će isti iznos. Ako imamo Zlatka Dalića koji je bio treći i drugi na svijetu, a imao je mjesečna primanja od 30.000, 40.000 eura, onda je činjenica da s nama nešto ozbiljno nije u redusmatra Bogdanović.

Istaknuo je kako izbornik Srbije ne želi otkriti svoju plaću jer smatra da je više plaćen nego treneri naših reprezentacija u svim sportovima zajedno, kada se zbroje njihove plaće.

No, tvrdi da on sam ne bi odbio toliku plaću i da ne zamjera Stojkoviću.

Rekli su mi da mu je mjesečna plaća 120 tisuća eura, da je za potpis ugovora dobio 1,8 milijuna eura, za odlazak na Svjetsko prvenstvo dobio je 1,5 milijuna eura, za odlazak na Europsko prvenstvo 1,1 milijun. I ja bih uzeo taj novac da mi ga netko ponudirekao je Bogdanović, pa dodao:

Imao je sreću da je bivši predsjednik Nogometnog saveza Slaviša Kokeza u njemu vidio dugogodišnjeg trenera i platio koliko je Pixi tražio.smatra ovaj analitičar.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU