-1.1 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 30 siječnja, 2023

RADIO REKLAME / Smiješne radio reklame koje će vas sigurno oraspoložiti!Smiješne radio reklame – Od davne 1997. godine se bavimo produkcijom radio reklama (od klasičnih do zabavnih).

U arhivi imamo više od 4000 reklama, a ovo su samo neke od smiješnih koje smo izdvojili za vas! Smiješne radio reklame donose odlične rezultate i često obaraju sve rekorde u rastu prodaje (preko 22%).

1. Znaš kakvi su doktori? (Salon namještaja)

Smiješna radio reklama za salon namještaja Domea iz Zenice. Klijent je želio da što brže predstavi svoj novi salon, te da uvjeri kupce da imaju moderan dizajn naještaja. Ovom smiješnom (igranom) reklamom, za samo nekoliko sedmica postigli smo zadane ciljeve. Domea Zenica i dalje naručuje igrane reklame jer su im se pokazale kao jako uspješne.

  Rusi smjestili BMW E30 u ledenu kocku i nakon mjesec pokušali upaliti motor (VIDEO)

 

2. Rahmetli amidža (Zlatara)

Klijent je želio da reklamira otkup zlata u svojoj radnji. Igrana reklama koja je nasmijala mnoge u srednjoj Bosni je brzo proširila informaciju o ponudi našeg klijenta.

 

3. Navuci zavjese (Žalizine i roletne)

Poznato preduzeće Delux je lider na tržištu proizvodnje žaluzina, roletni i trakastih zavjesa. Ovom igranom reklamom su se odvojili od mnogobrojnih konkurenata i ostvarili odlične rezultate.

 

4. Hoćemo li se izuvat? (Laminat)

Preduzeće Eurodom iz Viteza je poznato kao mjesto za odličan izbor građavinskog materijala. Laminati su bili nešto novo u ponudi, a ovom smiješnom reklamom smo se pobrinuli da to sazanju svi!

5. Halo, je li to…? (Fast food)

Ova smiješna reklama je već legendarna u Zenici. Reakcije slušatelja su odlične što potvrđuje i brz rast preduzeća Baltazar iz Zenice. Klijent je za koncept ove reklame vezao i druge brending materijale.

 

6. Želja oca na samrti… (LED Rasvjeta)

Smiješna radio reklama koja tek na kraju otkriva na što se odnosi. Klijent u Tuzli emituje ovu smiješnu reklamu, bez prestanka, na naša dva lokalna radija u Tuzlanskom kantonu.

 

7. Mogu ja to (Pizza)

Cilj ove reklame je brza i efektivna prezentacija nove ponude u restoranu Hotela Vezir Palac u Travniku. Idealna reklama za vašu pizzeriju. Javite nam se da kreiramo vašu verziju!

 

8. Izvedi punicu! (Restoran)

Smiješna reklama za jako neobičnu akciju u lokalnom restoranu. Poslušajte!

9. Smiješne radio reklameTitini limari (Nostalgična)

Reklama koju znaju gotovo svi Zeničani. Klijent je želio da se nametne kao broj 1 u sektoru limarije. Zenica je radnički grad a mi smo napravili (yugo) nostalgičnu reklamu. Zaposlenike firme KA-LIM Zenica sada svi zovu “Titini limari”.

  Cijelo selo se mora evakuisati na najmanje deset godina, i to zbog dešavanja od prije više od 70 godina

 

10. Da si me posluš’o… (Limarija)

Još jedna igrana reklama za limariju kreirana za klijenta u Tuzlanskom kantonu. Iako je ova zabavna reklama ostvarila vrhunske rezultate i osigurala rast prodaje, imali smo i mnogo “negativnih” reakcija od strane pripadnica ljepšeg pola. Provjerite zašto!

 

11. Ma daj stari… (Brendiranje soka)

Dobili smo zadatak da posjetimo “stare” na legendarni sok Kenijada, te da isti pozicioniramo kao brend prhvatljiv novim generacijama. Poslušajte ovu nagrađivanu radio reklamu:

12. Rado bi i ja svoju šeficu Tepih servis)

Jedna od prvih igranih reklama za Tepih servis Šiljak, najpoznatiji tepih servis u srednjoj Bosni. 

Radimo smiješne radio reklame (ali i klasične) i ciljano radijsko oglašavanje u Bosni i Hercegovini, usmjereno na različite profile kupaca u regijama koje ih zanimaju.

TNT Group čine dva radijska brenda različitih formata (TNT Radio i Narodni radio) sa lokalnim stanicama u Travniku, Tuzli i Zenici, četiri tematske televizije i news portal.

U dvadeset godina koliko postoji TNT Grupacija radili smo sa stotinama biznisa iz raznih sektora. Neki su postali ogromne kompanije, a drugi su danas suvereni vladari lokalnog tržišta. Nadam se da ćete pročitati i druge tekstove na našem blogu.Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU