Raiffeisen banka ponovo proglašena bankom godine u BiH

Predsjednik Uprave Raiffeisen banke u BiH Karlheinz Dobnigg izjavio je da su iznimno ponosni na priznanje magazina The Banker za „Najbolju banku u BiH u 2019. godini“ koje dodatno naglašava njihov razvoj i dostignuća u posljednjih dvanaest mjeseci.

– Ostvarili smo dobre rezultate razvijajući nove proizvode i usluge, te prateći tehnološki napredak. Djelujući u skladu s našom misijom nastojali smo pretvoriti inovacije u vrhunsko korisničko iskustvo, te osigurati klijentima lakše i jednostavnije poslovanje s bankom. Ovo priznanje je rezultat zajedničkog, predanog i posvećenog rada svih članova tima banke i predstavlja pravi poticaj da nastavimo unapređivati kako bismo klijentima pružili dodatnu vrijednost pri korištenju naših usluga – dodao je Dobnigg.

Raiffeisen Bank International AG (RBI) je po dvanaesti put primila nagradu „Banka godine u srednjoj i istočnoj Evropi” od časopisa Financial Timesa „The Banker”.

– Ove nagrade vidim kao potvrdu našeg fokusa na korisničko iskustvo klijenta, posebno kada je riječ o digitalizaciji – izjavio je Johann Strobl, generalni direktor RBI-a.

Pored Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini i mrežne banke RBI u Bugarskoj i Ukrajini su proglašene „Bankom 2019. godine“ na njihovim tržištima, saopćeno je iz Raiffeisen banke d.d.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU