Raiffeisen MEDIA Regata/ Novinari uživali u nestvarnom kanjonu Neretve (VIDEO)

U ljepotama veličanstvene rijeke Neretve uživali su ovaj vikend novinari iz Bosne i Hercegovine, prepuštajući se njenim brzacima, bistroj vodi i zelenoj boji, nestvarnom kanjonu isklesanom kroz vijekove njenom moćnom snagom

Ovogodišnju dvodnevnu petu Raiffeisen MEDIA Regatu organiziralo je Udruženje građana “Zelena rijeka” iz Konjica, uz podršku Federalnog ministarstva okoliša i turizma, Ministarstva saobraćaja i komunikacija BiH te općine Konjic.

Cilj regate, kao i svake godine, bio je promoviranje prirodnih bh. ljepota i njihovog očuvanja, kao i uopće životne sredine konjičke regije, ali i promocija Konjica kao destinacije za domaće i regionalne posjetioce.

Domaćini su se istinski potrudili da novinari tokom dva dana uživaju u svakom segmentu boravka u smještaju tik uz Neretvu, kao i brojnim zabavnim sadržajima, a u konačnici i glavnom programu – raftingu niz hercegovačku zelenu ljepoticu.

Na regati su učestvovali predstavnici oko dvadeset medija u BiH koji su se simbolično takmičili za prva tri mjesta u najbržem završetku spusta na relaciji od Glavatičeva do Džajića buka, dužine oko 18 kilometara.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU