Raletova rakija i likeri na “Mostarskom sajmu” oduševila brojne političare


Novotravnički OPG “Rale” obitelj Barnjak, proizvođač je rakija i likera, od kojih je najpoznatija Raletova viljamovka.

U sklopu međunarodnog “Mostarskog sajma” u sklopu štanda Ministarstva gospodarstva SBK i Privredne komore SBK nalazi se i štand Raletove rakije i likera.

Na ovaj veoma zanimljivi štand svratili su i brojni političari, da uz čašicu rakije i likera dogovore nove investicije, a naravno sve je lakše i brže se dogovara uz čašicu viljamovke..

Ne bi nas začudilo da su Dodik i Vučić pitali Raleta za recept, a više informacija i kontakt telefon za narudžbe je 063 799 782.

raletova rakija i likeri na “mostarskom sajmu” oduševila brojne političare raletova rakija i likeri na “mostarskom sajmu” oduševila brojne političare raletova rakija i likeri na “mostarskom sajmu” oduševila brojne političare raletova rakija i likeri na “mostarskom sajmu” oduševila brojne političare raletova rakija i likeri na “mostarskom sajmu” oduševila brojne političare raletova rakija i likeri na “mostarskom sajmu” oduševila brojne političare raletova rakija i likeri na “mostarskom sajmu” oduševila brojne političare raletova rakija i likeri na “mostarskom sajmu” oduševila brojne političare

 

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU