Raletova rakija iz Novog Travnika osvojila brojne nagrade na “Zlatnom čokanju” u Zenici


Festival jakih alkoholnih pića i likera održan je se u subotu 24.02.2024. godine u Sokolskom domu (Staro pozorište) u Zenici.

Na festivalu je sudjelovala i obitelj Barnjak iz Novog Travnika, koja je ostvarila zapažen rezultat.

raletova rakija iz novog travnika osvojila brojne nagrade na “zlatnom čokanju” u zenici raletova rakija iz novog travnika osvojila brojne nagrade na “zlatnom čokanju” u zenici raletova rakija iz novog travnika osvojila brojne nagrade na “zlatnom čokanju” u zenici raletova rakija iz novog travnika osvojila brojne nagrade na “zlatnom čokanju” u zenici raletova rakija iz novog travnika osvojila brojne nagrade na “zlatnom čokanju” u zenici raletova rakija iz novog travnika osvojila brojne nagrade na “zlatnom čokanju” u zenici raletova rakija iz novog travnika osvojila brojne nagrade na “zlatnom čokanju” u zenici

Naša posvećenost kvalitetu i strast prema tradiciji donjeli su nam izuzetne uspjehe na Šestom međunarodnom festivalu Zlatni Čokanj Zenica, istiće Ratko Barnjak.

Ponosno ističemo da su naši proizvodi ocjenjeni najvišim priznanjima:

Viljamovka rakija: Zlatna medalja

Jabuka rakija Zlatna medalja

Malina liker Zlatna medalja

Kadulje liker Zlatna medalja

Dunja liker Srebrna medalja

 

Ove nagrade predstavljaju potvrdu naše predanosti prirodnoj kvaliteti i inspiraciju nas da nastavimo sa istim entuzijazmom i posvećenošću. Zahvaljujemo se žiriju na priznanju i svima koji su podržali naš rad. Nastavit ćemo težiti vrhunskom kvalitetu i raditi samo prirodne rakije, kazao je Rale za naš portal.

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU