RASKIDAJU BEZ PREVIŠE RAZMIŠLJANJA Ovi horoskopski znakovi će vam slomiti srce

Strijelac

Strelac će uvijek svoje potrebe i želje staviti iznad svih drugih. Ako ga želite uz sebe ne nadajte se previše jer su im planovi za putovanja već napravljeni ili su već odlučili da ostvare određeni cilj za sebe. Vrlo su egocentrični i uvijek su sami sebi na prvom mjestu. Što je još gore, nakon što ti slome srce, neće shvatiti zašto osjećaš toliku bol. Oni nisu poznati po svojoj empatiji te ne mogu baš sagledati stvari iz tuđe perspektive.

Vodolija

Vodolije ne moraju ni da prekinu sa vama da bi vam slomili srce. Oni će flertovati s drugim ljudima ispred partnera, potpuno svijesni što rade, a onda će vam praktično u istom dahu reći da vas vole i da nikada ne žele otići. Kada raskinu sa vama, učiniće to s osjećajem superiornosti i dominacije. Ako želite da im se osvetiti, pokušajte ih naterati da završe stvari s vama na javnom mjestu – ako počnete da plačete ili vičete na njih, možda neće shvatiti zašto ste tako ljuti, ali će bar zažaliti zbog toga šta su učinili.

Blizanci

S Blizancima nikada nećete znati na čemu ste. U jednom trenutku, obasipaju vas ljubavlju i cvijećem, a u slijedećem vas već zaboravljaju. S Blizancima je teško uspijeti. Iako možda neće biti potpuno iznenađenje kada raskinu sa vama, ipak će vas užasno boljeti. Mislili ste da vas stvarno razumiju i nikada niste vodili tako duboke razgovore kao s njima. Pametni su i šarmantni, ali su i smrtonosni kada je u pitanju vaše srce.

Ribe

Ribe su super slatke kada su zaljubljene u vas, ali kada njihova osjećanja nestanu tada ćete vidjeti njihovu pravu stranu. Povrediće vas na toliko načina, a zatim će se okrenuti i glumiti žrtvu, zbog čega ćete se osjećati još lošije. Neće priznati nikakvu nepravdu i sve će poricati, a vi ćete biti tužni i krivićete sebe sve vrijeme. Nećete moći da vjerujete koliko Ribe mogu biti hladne i bezosjećajne.

Lav

Lav će vam slomiti srce tako što ćete se osjećati malim i beznačajnim. Lavovi moraju da budu u središtu pažnje, a kada se zaljube u vas, uvijek ćete biti kraj njih. Međutim, kada Lav više nije zainteresovan za vas, jednostavno će vas gurnuti dok ne osjetite da su vaš i njihov svijet dva odvojena entiteta. Kada Lav raskine sa vama, to može biti težak udarac za vaše samopoštovanje i možete dovesti u pitanje svoju vrijednost. Ne dopustite Lavu da vas slomi – jači ste od toga. Ne biste stupili u vezu s Lavom da niste imali vlastitu snagu i moć.

BONUS VIDEO:

RASKIDAJU BEZ PREVIŠE RAZMIŠLJANJA Ovi horoskopski znakovi će vam slomiti srce appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU