RASKIDI NA POMOLU Novembar je za 4 znaka vrijeme preokreta, budite spremni na promjene

Ovan

Niste imali na umu da raskinete s osobom s kojom ste, ali više niste zainteresovani da pokušavate. Ono što nije do sada uspelo pokazuje znakove da nikada neće uspeti, a vi to prihvatate. Pokušali ste, a možda i oni, i sada znate da pokušaj ne vodi nigde. Želite da novembar bude bez stresa, jer smatrate da ste ga već imali dovoljno. Želite da se oslobodite stresa i opustite se, a tokom ovog meseca shvatate da je jedina stvar koja vas sprečava da budete mirni osoba s kojom ste u vezi.

Pa, sve to će se završiti ovog meseca. To znači da ćete vi, Ovan, vratiti red u svoj život. Biti praktičan i pragmatičan možda nije vaš uobičajeni stil, ali kada se radi o tome da se osećate dobro u životu, učinićete ono što morate. To implicira da ste vi taj koji ovde mora da napravi promene. Vaš dan za promene je 4. novembar.

Škorpija

Ono što muči Škorpiju ovog meseca je uznemirujući osećaj hitnosti, kao da morate učiniti da se nešto dogodi odmah, a to se jednostavno ne događa. Ovo možda nije povezano s ljubavnim životom, ali će mu naštetiti. To znači da vam je potrebna promena upravo sada, a jedini način na koji osećate da možete stvoriti nešto novo za sebe je rešiti se starog.

I dok o partneru ne želite da razmišljate kao o „starom“, počeli ste da ga povezujete s prošlošću i starijim stilom života, pa ćete sada to promeniti i raskinuti vezu. Ne vidite budućnost s njim. Jedna stvar koja će se isticati tokom ovog vremena je da više ne možete da se nosite s lažima drugih. Već početkom meseca, 6. novembra, povećaće vam se samopouzdanje. To znači da, ako ste usred raskida ili ga tek započinjete, moći ćete to da preživite bez potpunog nervnog sloma.

Jarac

Prekid je poslednja stvar koju ste hteli da učinite, pre milion godina kada ste se našli s osobom s kojom ste sada. Budući da je skoro kraj godine, ne želite to da uradite, ali hoćete. I učinićete to samo jer ne želite ovu vezu da odvedete u novu godinu. Možete to da podnesete, a ideja o odugovlačenju samo je mučenje. Dugo se ne slažete.

Osećate da više niste kompatibilni u svim područjima u kojima par treba da bude kompatibilan. Sad kad je novembar i ništa se nije promenilo, Jarac je spreman da raskine s tim i iako nikoga ne raduje, biće to dobar potez. Dar govora pojaviće se 10. novembra i daće vam ono što želite.

Vodolija

Tokom novembra 2023. možete krenuti u bilo kom smeru, što znači da biste mogli ostati s osobom kojoj zamerate gde se nalazite, ili biste mogli da raskinete i ovaj mesec započnete sveže i čisto. Ne volite promene, ali još manje volite da budete nesrećni, a pašće vam na pamet da će ta nesreća samo postati intenzivnija. Iako možda ne volite promene, skloni ste povremenim radikalnim potezima i vrlo lako ćete odlučiti da je vreme za raskid veze. Neprijatno je, ali znate da je to prava stvar. Potreban vam je nazad vaš razum; jedini način da ga dobijete je da kažete ‘Ciao Bella.’

BONUS VIDEO:

RASKIDI NA POMOLU Novembar je za 4 znaka vrijeme preokreta, budite spremni na promjene appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU