RAZLOG ZA SUMNJU VIDE U SVEMU Ova 3 znaka su patološki ljubomorni

Ljubomorni horoskopski znakovi ne mogu da obuzdaju tu vrstu emocije, što često može da im napravi probleme u vezi. Iako se mogu manifestovati kod ljudi sa različitim karakterima, nisu uvijek vidljivi na prvi pogled.

Prema astrolozima, neki horoskopski znaci postaju ljubomorni i posesivni tek kada su u vezi.

Lav

Lavovi su nevjerovatno ponosni: ako posumnjaju u svog partnera, neće se pomiriti sa takvim stanjem stvari. Lavovima je važno da osjete i znaju da su za svog partnera jedini. Iako imaju visoko samopouzdanje, mogu posumnjati i neosnovano optužiti partnera. Sklone su takmičenju u prijateljstvu i polju karijere.

Škorpija

Drugo mjesto na astro rang listi najljubomornijih znakova zodijaka zauzimaju Škorpije. Čak i najbezazleniji kompliment drugoj ženi može se smatrati izdajom. Škorpija je monogamna osoba i zahtijeva potpuno istu predanost od partnera. Kategorično joj se ne sviđa ako odabrani odluči da provede vrijeme bez nje. Često bira uspješnog i harizmatičnog muškarca, ali može biti ljubomorna na njegova dostignuća, poslovna putovanja i rijetko prisustvo u blizini. S druge strane, vatrena priroda Škorpije privlači suprotni pol, jer je veoma bistra, strastvena i emotivna.

Ribe

Čini se da nemaju tako vatren temperament kao Lavovi i Škorpije, pa odakle dolazi ljubomora? U stvari, Ribe su veoma emotivne i osjetljive, kao i nepredvidive, pa ljubomora može nastati iz mnogih – a ponekad i neočekivanih – razloga. Raspoloženje Riba se brzo menja, skloni su da preuveličavaju i budu sumnjičavi. Situaciju pogoršava činjenica da Ribe nisu posebno sigurne u sebe, pa se svako odstupanje partnera od uobičajenog ponašanja može tumačiti kao neverstvo. Ali pažnja, nježnost i prave reči lako će joj vratiti dobro raspoloženje.

BONUS VIDEO:

RAZLOG ZA SUMNJU VIDE U SVEMU Ova 3 znaka su patološki ljubomorni appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU