Ražnatović: Mega je najuspješniji klub u Srbiji

Košarkaški trener Miško Ražnatović istaknuo je da trenutno ne postoji klub ravan Maggi.

Istaknuo je kako svoj stav temelji na činjenici da je Mega nezaustavljiva u mlađim kategorijama, dok je seniorska momčad u prvom dijelu sezone u ABA ligi upisala šest pobjeda i sedam poraza.

Neko će misliti da sa mnom nešto nije u redu, ali svi mi koji smo ovde, koji nosimo Megu u srcu i radimo nešto za Megu, treba da budemo ponosni, jer Mega je sigurno najuspešniji košarkaški klub u Srbiji u ovom trenutku. rekao je Ražnatović na novogodišnjoj proslavi Mege i dodao: „Košarkaški klub ne čine samo seniorske ekipe. Seniorske momčadi Crvene zvezde i Partizana, euroligaši, sigurno su bolji od Mege, iako to ove godine nisu pokazali u izravnim dvobojima. Seniorska momčad je samo djelić, klub radi nešto drugo. U ovom trenutku naša pionirska selekcija nema poraza i nalazi se na prvom mjestu, spletom okolnosti dogodila se nevjerojatna situacija da su kadetkinje izgubile jednu utakmicu, ali im to ne smeta što su uvjerljivo na prvom mjestu. . Juniorska ekipa je naravno bez premca, bez ijednog poraza, također na prvom mjestu. Ali ono što mi je možda najdraže je to što je Megina bolja polovica Art Basket također uvjerljivo prva, bez ijednog poraza. Imamo četiri selekcije sa samo jednim porazom, što je fascinantno, jer mi u mlađim selekcijama nemamo ideju da imamo sve pobjede, nego nešto drugo, ali uz to nešto drugo ide i pobjeda.

Ražnatović je rekao i da mečevi Mege sa “vječitim” rivalima u mlađim kategorijama sve više liče na egzibicije, a nije propustio priliku da podsjeti na uspjehe bivših igrača, prije svih Nikole Jokića.

Nećemo se vraćati u prošlost i reći da postoji momčad koja je ove godine imala dva svoja igrača s NBA prstenovima, dva puta NBA MVP, kao što je MVP playoffa, nije toliko važno. Nakon svega što smo rekli, Mega je jedina ekipa koja je svojim radom, poslovanjem i pameću uspjela osigurati svoj dom, a hala Mega Factory je naša, možemo je koristiti 24 sata dnevno, ne moramo ulaziti u medijske ratove kad će tko trenirati . Kada se sve to sabere, doći ćete do zaključka da sam u pravu, da je Mega trenutno najuspješniji klub u Srbiji, što automatski znači i najuspješniji klub u bivšoj Jugoslaviji. istaknula je Ražnatović.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU