RAZVOJNA BIBLIOGRAFIJA ZA „GTA 6“ PROCURILA Fanovi dobili sveobuhvatan prikaz najiščekivanije igrice decenije

Postoji li ijedna igra s tako malo službenih informacija i toliko neodoljive pompe kao „GTA 6“? Zato što iskreno mislimo da biste se mučili pronaći jedan – iako su „The Elder Scrolls VI“ i sljedeća igra „Witcher“ na sličnim pozicijama, gdje zapravo znamo samo da se događaju, i ništa drugo, bijes koji stvara svaki šapat „Rockstarovog“ nadolazećeg naslova prilično je bez premca.

Kao takvi, dobijamo puno curenja. Većina njih je gotovo sigurno lažna, iako to zapravo još ne možemo dokazati, s obzirom da, opet, ne znamo u osnovi ništa.

U svakom slučaju, sigurno su izazvali pomutnju, a jedno novo curenje je golemo, ako je istina.

Da budemo pošteni, ogromno je curenje bez obzira na svoj legitimitet – doslovno je, fizički ogromno.

Ono što danas gledamo je takozvana „biblija razvoja“ za „GTA VI“, tako da, znate, gotovo sve što se do sada može znati o igri i kako se ona razvija. Gejming biblija, ako hoćete. Podijeljena je u postu koji je u međuvremenu izbrisan.

Dokument se opisuje kao „mega curenje“, s napomenom pri vrhu u kojoj se dodaje da je još uvijek objavljen samo zato što bi „Rockstarovo“ uklanjanje jednostavno potvrdilo njegovu legitimnost.

Možda su u pravu što se tiče ovog posljednjeg dijela, ali s obzirom na razmjere ove stvari, stvarno se ne čini kao nešto što bi razvojni programeri dopustili da ostane na mreži da je istina.

Što se tiče onoga što sadrži, imamo sve od opisa likova, popisa sporednih likova, aplikacija igranja, zvučnog zapisa, pa čak i priče, između mnogih, mnogih drugih stvari.

Ne znam čak ni koliko bi vam vremena trebalo da sve ovo pročitate, a kamoli da napišete – za šta biste mogli reći da pomaže u tvrdnji da bi to moglo biti stvarno,

ali to ćemo prepustiti vama da odlučite. Ako vam se provlači kroz njega – možete ga pronaći OVDJE.

BONUS VIDEO:

RAZVOJNA BIBLIOGRAFIJA ZA „GTA 6“ PROCURILA Fanovi dobili sveobuhvatan prikaz najiščekivanije igrice decenije appeared first on Aloonline.ba.aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU