13.8 C
Sarajevo
Subota, 10 prosinca, 2022

Regionalni arhitekti na Sferinoj konferenciji u Sarajevu

”Sfera 2022: Otvori u građevinarstvu” koja će se održati 4. i 5.10.2022 godine u Sarajevu Hotel Hills ugostit će regionalne arhitekte i stručnjake koji će svojim predavanjima predstaviti projekte i novitete koji doprinose razvoju sektora otvora u građevinarstvu.

Predavače pogledajte na linku: https://2022.otvori.sfera.ba/predavaci/

Pored naučnog dijela konferencije, bit će otvoren i sajamski dio u kojem sponzori i partneri, tržišni lideri kada su u pitanju otvori u građevinarstvu, predstavljaju novitete, proizvode i inovacije. Ulaz je besplatan, a prijave su obavezne putem linka: https://2022.otvori.sfera.ba/online-registracija/

Drugog dana konferencije bit će održana i panel diskusija o temi konferencije, a zaključci koji će biti doneseni bit će poslati vladinim institucijama na razmatranje, te će isti biti začetak zajedničke saradnje Univerziteta i privrednog sektora u cilju poboljšanja edukacije kadra i struke.

Konferenciju će svečano otvoriti ministar privrede kantona Sarajevo Adnan Delić, a obratit će se i predstavnici sektora za energetiku Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Privredne komore FBiH, te Instituta za standardizaciju BiH.

Organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa Mašinskim fakultetom Zenica, Građevinskim fakultetom Univerziteta ”Džemal Bijedić” Mostar, Arhtektonskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu, TÜV NORD Adriatic d.o.o., ift Hrvatska d.o.o. Zagreb, a u partnerstvu sa Institutom za standardizaciju BiH.

  Bingo otvorio hladnjaču i hipermarket u Kozarskoj Dubici

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU