Rezime posjeta Gradonačelnika Babinskom slivu

Posjetama Radinovićima, Puhovcu, Arnautima i Brizniku, gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović završio je posjete mjesnim zajednicama Babinskog sliva tokom kojih su se definisali konkretni infrastrukturni projekti koje će Grad Zenica finansirati u 2024. godini.

Prema riječima gradonačelnika Kasumovića, cilj je samo jedan – vidjeti sa građanima šta je najpreče da im se uradi i to će, uistinu, biti i realizirano.

Koliko znam, društveni dom nije obnavljan nikako i to je prošle godine naređeno da se uradi i evo projekat se završava. To je jedan od projekata koji će sigurno biti završen. Moja je želja da dođem među građane jer oni to vole, a ja, također, volim posjetiti svaku mjesnu zajednicu, obići sve svoje sugrađane kako bih čuo njihove probleme. Evo izborna je godina, sada će im nakon četiri godine ponovo dolaziti iz raznih stranaka. Međutim, ja dolazim svake godine jer mi je to i posao kao gradonačelnika i dužnost. Mišljenja sam kako treba s ljudima biti stalno jer ćete tek tada vidjeti njihove probleme“, smatra gradonačelnik Kasumović.

Posjete delegacije Gradske uprave Zenica na čelu sa gradonačelnikom bit će nastavljene i ove sedmice, a tokom ovih aktivnosti planirana je posjeta svim mjesnim zajednicama na području Grada Zenica. (izvor: zenica.ba)

The post Rezime posjeta Gradonačelnika Babinskom slivu appeared first on zenicainfo.ba.

zenicainfo.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU