RIJEŠIĆE SE FINANSIJSKIH PROBLEMA Horoskopski znakovi kojima će se osmjehnuti sreća do 2023. godine

BIK

Ovaj zemljani znak dobija nove izvore prihoda, što povoljno utiče na finansijsku situaciju. Saturn u tranzitu Vodoliji će povećati vašu sreću, ali izbjegnite ulaganje u nekretninu.

Energija Saturna u vašoj kući postiče vas na potrošnju i kupovinu, ali pronalazite način da uštedite i budete u plusu. Trošite pametno i izbjegavate nepotrebne troškove.

Položaj Jupitera i Saturna u vašoj natalnoj karti pomaže vam da obavite novi posao i poboljšate svoje veze sa nadređenima. Ove veze vam mogu donijeti finansijske koristi na duge staze.

ŠKORPIJA

Novčani horoskop ističe da će Škoprije do kraja 2022. godine imati puno sreće. Sve što radite donosi vam obilje, pa pokušajte da uštedite kako bi vaša finansijska situacija postala stabilna.

Kraj ove godine biće povoljan za vas sa finansijske tačke gledišta. Tokom ovog perioda ostvarujete dobit, a imate i podršku bliskih ljudi i onih iz kruga posla.

Jupiter će tranzitirati kroz Ribe u 5. polju Škorpije. Ovakav položaj Jupitera biće povoljan za sticanje novca. Moguće je da vas očekuje i uspjeh na profesionalnom planu, posebno u nekim poslovima koji su vezani za inostranstvo. Investirajte mudro.

VODOLIJA

Do kraja 2022. godine Saturn je ušao u znak Vodolije, koji se nalazi u prvoj kući vašeg znaka. Ova pozicija će vam pomoći da započnete ekonomski razvoj. Pravi izbor ulaganja novca u pravo vrijeme će pomoći u postizanju finansijske koristi. Tokom ovog tranzita, postoje šanse da ćete uz manje napora postići ogroman uspjeh. Zvijezde savetuju da ne gubite koncentraciju.

Sa druge strane, Saturn je ponovo postao retrogradan, prešao u znak Jarca i nalazi se u 12. polju Vodolije. Zbog ovakvog položaja planete postoji šansa da odete u inostranstvo. Ovo će ojačati vaše finansije.

Jupiter je otišao retrogradno 29. jula 2022. i biće u 1. polju Vodolije. Zahvaljujući tome, vaše poslovne veze će se povećati, a vi ćete dobiti podršku u karijeri i finansijama. Uspjećete da ostvarite profit od vaših finansija i poslovnih odnosa, koji će vremenom ojačati. Savjetujemo vam da mudro koristite svoje vrijeme i da se klonite nepotrebnih blokada i prepreka.

Svakako uspjeh koji u ovom periodu postignete, može povoljno na vas uicati na duže staze.

BONUS VIDEO:

RIJEŠIĆE SE FINANSIJSKIH PROBLEMA Horoskopski znakovi kojima će se osmjehnuti sreća do 2023. godine appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU