RIJETKO KO USPIJE DA IM ODOLI Najveći zavodnici horoskopa

Svi mi poznajemo makar jednu osobu koja važi za velikog zavodnika ili zavodnicu. Mnogi se pitaju kojim trikovima se takve osobe služe i na osnovu čega lako osvajaju one koje požele. Astrolozi kažu da ih odlikuju tri stvari – šarm, harizma i magnetska privlačnost. Evo u kojim znacima se najčešće rađaju:

3. MJESTO – BLIZANCI

Blizanci su poznati po zavidnim komunikacijskim vještinama. Njihova duhovitost i šarm mogu da očaraju svakoga. Bez obzira na situaciju, Blizanci će pronaći način da vas zabave i navedu da poželite još jedan susret.

2. MJESTO – LAV

Lavovi su kraljevi zavođenja. Njihova potreba da budu u centru pažnje i samopouzdanje često privlače druge. Lav će vas oboriti s nogu svojom harizmom i pažnjom koju će vam pružiti. Niste ni svjesni kako utiču na vas i „natjeraju“ vas da im laskate. Oni u tome uživaju.

1. MJESTO – ŠKORPIJA

Najstrastveniji znak horoskopa i pravi majstori zavođenja. Škorpije su izuzetno strastvene i misteriozne. Magnetskom privlačnošću veoma intrigiraju druge. Privlače ljude intenzivnom energijom i dubokom emocionalnom vezom. Kažu da ne postoji plijen koji Škorpija nije osvojila – dovoljan je jedan pogled i ostvarila je cilj.

BONUS VIDEO:

RIJETKO KO USPIJE DA IM ODOLI Najveći zavodnici horoskopa appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU