ROĐENI ZA SCENU Ova tri horoskopska znaka su prave zvijezde

Ova tri znaka su rođene zvijezde:

Lav
Prvi na listi su, na ničije iznenađenje, Lavovi. Rođeni u ovom znaku često već od djetinjstva znaju da su rođeni pod srećnom zvijezdom i osjećaju da se svijet okreće oko njih. Lavovi su obično ekstrovertni, traže eksternu validaciju i obožavaju grandiozne znakove pažnje. Odlično se snalaze u zabavnoj industriji i medijima, te nije rijetkost primjetiti Lavove koji se ističu u glumačkim, pjevačkim, komičarskim, plesnim i novinarskim ulogama.

Neki od najpoznatijih Lavova su: Dua Lipa, Kajli Džener i Šon Mendes.

Strijelac
Strijelčevi su gotovo identični Lavovima ako sagledavamo njihov vatreni temperament. Ono što ih razlikuje od Lavova, do duše, jeste nesalomivi optimizam, strast prema avanturama i ljubav prema filozofiji. I jedni i drugi znaci su omiljeni u društvu i cijenjeni zbog svojih talenata. Reklo bi se ipak, da Strijelčevi zavređuju više pažnje, i u pogledu nastupa, i u pogledu zauzimanja centra pažnje u bliskoj grupi prijatelja, zbog svoje opuštenosti i harizme. Strijelčevi vole javne nastupe jer im omogućavaju da ispolje svoju vatrenu energiju. U potpunosti se prepuštaju i daju sve od sebe.

Poznati Strijelci koje volite: Tejlor Svift, Bred Pit i Britni Spirs.

Vaga
Lijepe i graciozne, Vage se savršeno snalaze na polju umjetnosti i javnog nastupa. Iako obično nisu eksplozivne, niti previše energične, one plijene svojom nježnošću. Vage znaju kako da očaraju gledaoca svojom pojavom, riječima i neodoljivim šarmom. Publika često ističe kako voli da sluša glas Vage, zbog njene mekoće, a tako i čvrstine i jasnog stava. Ovo Vage čini izuzetnim javnim govornicima, ali i pjevačima i poetama.

BONUS VIDEO.

ROĐENI ZA SCENU Ova tri horoskopska znaka su prave zvijezde appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU