Ronaldo se vratio po hitnom postupku i mora u izolaciju

“Sve dok se ne stvore maksimalni sigurnosni uvjeti neću se vratiti u Torino”, poruka je koju je protekle sedmice Cristiano Ronaldo poslao čelnicima Juventusa.

Portugalac je još 9. marta s obitelji odletio na svoj rodni otok Madeiru, gdje je planirao pričekati rasplet krize s koronavirusom.

Ronaldo je imao u planu uživati na otoku usred Atlantskog oceana još neko vrijeme, ali u Juveu su izgubili strpljenje i poručili mu da se mora vratiti što prije s obzirom na to da se situacija s koronavirusom na sjeveru Italije dosta popravila i da se već uvelike razgovara o možebitnim terminima za nastavak sezone.

On je to i učinio ovog ponedjeljka, privatnim zrakoplovom stigao je u Torino, gdje ne može odmah prionuti na treninge u grupama u klupskom kampu jer mora provesti dvije sedmice u samoizolaciji.

Postupak je to koji se odnosi za sve osobe koje stižu u Italiju iz inozemstva, izuzet nije niti Ronaldo, piše Tuttosport.

Dakle, u iduće dvije sedmice Ronaldo će nastaviti s programom individualnih treninga koje radi po planu svojih osobnih trenera i Juveova šefa struke Maurizija Sarrija.

Po završetku karantene Ronaldo bi se trebao priključiti svojim suigračima, koji će, nadaju se svi u klubu, tad već biti u punom treningu u sklopu priprema za nastavak Serie A.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU